GDPR

Izjava o zaštiti i prikupljanju
osobnih podataka i njihovom korištenju

Svibanj 9, 2018.

Zaštita privatnosti opisuje kako Predavanje Kako reći ne? postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja kakorecine.org web stranice. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, adresa, telefon, e-mail, IP-adresa, odnosno, podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Predavanje Kako reći ne? sazna tijekom vašeg korištenja kakorecine.org web stranice. Predavanje Kako reći ne? će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati i davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Svaki posjetitelj ima mogućnost prijave na newsletter i kontakt putem kontakt forme. Prijava na stranici kakorecine.org potrebna je kako bi se posjetiteljima omogućila informacija o svim novostima oko budućih promjena na web stranici. Posjetitelji stranice imat će mogućnost postavljati pitanja preko kontakt forme i dobivati buduće informacije primajući newsletter. Posjetitelj stranice kakorecine.org može izabrati da se ne prijavi na newsletter, međutim u tom slučaju posjetitelj neće biti u mogućnosti saznati novosti.

U slučaju da od Predavanje Kako reći ne? zatražite poništenje svoje prijave na newsletter i brisanje svih vaših podataka, Predavanje Kako reći ne? se obvezuje da će s web stranice kakorecine.org trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom prijave na newsletter ili kontakta putem kontakt forme u određenom roku od 30 dana sukladno GDPR pravilima.

Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.